Menu

Humanitarno druženje s Rotary Clubom “Kastav”

Piše: Uredništvo udruge  

Datum: 05.07.2024.  Kategorija: Obavijest

Zahvaljujemo Rotary Clubu „Kastav“ koji je krajem lipnja 2024. organizirao humanitarnu večeru „va Grade na brege“ u Kući belice, a čiji je prihod namijenio našoj udruzi. Velika nam je čast bila sudjelovati u ovoj večeri i upoznati ljude koji uz uspješne poslovne karijere daju svoje vrijeme i doprinos prikupljanju sredstava za društveno važna pitanja. Njihova donacija nije samo financijska podrška već i snažna poruka solidarnosti koja nas motivira da još predanije nastavimo provoditi svoju misiju.

Njihova velikodušnost i razumijevanje potrebe za stručnom edukacijom doprinijet će ne samo poboljšanju našeg terapijskog rada već i poboljšanju kvalitete života mnogih obitelji djece s teškoćama u razvoju. Svaki korak naprijed, svaka nova riječ, svaka nova vještina koju djeca steknu, svaki osmijeh na njihovim licima bit će dijelom i njihov doprinos.

Veselimo se daljnjoj suradnji i novim druženjima i zahvalne smo što zajedno s nama vjeruju da svako dijete uz adekvatnu podršku može ostvariti svoj puni potencijal.

Podijeli članak

Partneri