Menu

Tko smo mi?

Piše: Uredništvo udruge  

Datum: 20.02.2021.  Kategorija: Uncategorized

Udruga „Belinda Dobrec“ je udruga za pomoć djeci i mladima s teškoćama u razvoju. Osnovale su je tri mlade entuzijastice: Lea, Leonida i Andrijana kako bi nastavile slijediti put koji im je utabala velika vizionarka i humanitarka, osoba velikog srca koja je bila uvijek korak ispred svog vremena, i sama majka dječaka s teškoćama u razvoju, Belinda Dobrec.

Udruga za pomoć djeci i mladima s poteškoćama u razvoju „Belinda Dobrec“ osnovana je u Rijeci, 23. veljače 2017. Njezine su osnivačice Lea Dobrec, Leonida Rupčić te Andrijana Vidović koje su potom odabrane za predsjednicu, dopredsjednicu te voditeljicu kako bi zajedno s ostalim članovima tima mogle nastaviti surađivati na ostvarenju njihove zajedničke misije, vizije i cilja.

MISIJA

Odgovarajućim terapijskim metodama kroz spontanu igru potaknuti razvoj svakog djeteta i poboljšati kvalitetu života djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

CILJ

Ostvarenje vlastitog maksimalnog potencijala svakog djeteta bez obzira na teškoću.

VIZIJA

Društvo jednakih mogućnosti u kojima se štite prava djece i mladih s teškoćama u razvoju
U udruzi provodimo zajedničku Floortime – senzornu procjenu kao bazu za daljnji rad s djetetom, zatim individualne Floortime terapije i terapije senzorne integracije, Floortime coaching za roditelje, individualne pripreme za školu te pomoć u učenju. Provodimo i savjetovanja, organiziramo radionice i predavanja. Surađujemo s raznim inozemnim i stranim stručnjacima, školama, vrtićima i drugim udrugama.

Naš cilj nije samo motivirati Vas da pomognete svom djetetu, već da Vam damo informaciju da pomoć postoji. Ta pomoć je dugotrajna i sveobuhvatna te očekuje od Vas mnogo zalaganja i odricanja, ali na kraju pokazuje pozitivne rezultate.

Podijeli članak

Partneri