Menu

Uspješno završen još jedan ciklus radionica

Piše: Uredništvo udruge  

Datum: 22.12.2022.  Kategorija: Obavijest, Uncategorized

Polako, ali sigurno, kraju privodimo i ovu kalendarsku 2022. godinu te usporedno s time završava i ciklus radionica u sklopu projekta „Psihosocijalna podrška roditeljima djece i mladih s teškoćama u razvoju“ koji je namijenjen roditeljima i skrbnicima djece s teškoćama u razvoju, a sufinanciran sredstvima Primorsko – goranske županije.

Projekt je i ovaj put ispunio očekivanja naših korisnika  što nas dodatno motivira za stvaranje novih prilika za ostvarivanje daljnjih suradnji s Primorsko – goranskom županijom.

 

Iskustva korisnika:

„Kao majka dvoje djece s teškoćama u razvoju nerijetko se nađem u životnim situacijama kada mi podrška i razumijevanje okoline jako puno znače, a radionice u Udruzi pružaju upravo to i toliko potreban poticaj i osnaživanje mene kao majke i prvenstveno kao osobe. Hvala Vam!„

„Kad imate dijete s teškoćom vaš fokus i fokus svih ljudi oko obitelji je na djetetu i onda zaboravite na sebe. Tu su u pravi čas došle radionice, one su nas ohrabrile i pomogle nam da shvatimo da moramo misliti i na sebe!

Danas ne mogu zamisliti mjesec bez radionica, ako nam se dogodi da smo zbog bolesti odsutni jedva dočekam drugi mjesec! 

Sretan i zadovoljan roditelj je najbolji roditelj! 

Hvala vam od srca na svakoj radionici i nadam se nastavku istih.“

Podijeli članak

Partneri