Menu

Projekt ispunio naša očekivanja

Piše: Uredništvo udruge  

Datum: 28.07.2021.  Kategorija: Obavijest, Roditelji

Projekt Psihosocijalna pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u razvoju” sufinanciran od strane Primorsko – goranske županije na pola je puta. Radionice “Budi cool sam sa sobom” i “Kako se povezati s djetetom?” održane su u 5 ciklusa na kojima je sudjelovalo 18 roditelja djece članova naše Udruge. Povratne informacija sudionika radionica i više su nego pozitivne, stoga sa zadovoljstvom iščekujemo njihov nastavak koji je planiran od rujna do prosinca 2021.

 

Dojmovi roditelja:

“Neka ove radionice postanu stalne jer osim dobrih voditeljica radionica tu je odlična ekipa te super energija. Sve pohvale!!”

 

“Veliko hvala! Kao i naša djeca i mi roditelji trebamo podršku i da smo prihvaćeni.”

 

“Silno Vam želim zahvaliti na radionicama koje su iskreno veliki dar za nas roditelje djece s teškoćama. Veliko hvala na ovom poklonu, s nadom da će se rad ove radionice prepoznati te postati kontinuitet u našim životima kao velika psihološka pomoć na našem putu.”

 

“Veliko hvala našim tetama – Andrijani, Leonidi i Ivi uz Vas je puno toga lakše!”

 

“Radionice za roditelje su super stvar!”

 

“Onaj osjećaj da nisi sam, da te netko razumije i prolazi slične situacije je neprocjenjiv.”

 

“Drage Leonida, Andrijana i Iva, od srca Vam se zahvaljujem za sav trud u radu s mojim sinom te za radionice. Prvi put, nakon dugo vremena, se osjećam da negdje pripadam, da sam među ljudima koji prolaze i proživljavaju slične situacije kao i ja, te da me tamo (na radionicama) nitko ne doživljava kao ludu ženu, nema osude, pametovanja, nema riječi i emocija koje mi crpe snagu. Naprotiv, tamo mogu otvoriti svoju dušu i srce i svaki put naiđem na razumijevanje. Drage moje Vi ste mi pomogle, kao i ostale sudionice, da polako mijenjam sebe. Da “nebitne” situacije koje mi crpe energiju ne uzimam k srcu… Sve to će doprinijeti da budem mirnija i staloženija osoba što će mom sinu puuuno značiti. Još jednom veliko hvala!!! Nadam se da će se ovakve radionice dugoročno nastaviti.”

Podijeli članak

Partneri